A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
Becmol 970*250
Acapella 300×30

McFADDEN BIZTOSAN KIHAGYJA AZ ELÕSZEZON-NYITÓT

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Fotón: Darren McFadden RB, Oakland Raiders

A fiatal futó 2008-ban érkezett a Fosztogatókhoz, mint elsõkörös választott, de folyamatos sérülései miatt nem tudta megváltani a világot. Tavaly 104-szer adták a kezébe a disznóbõrt és csak 357 yardot tudott összeszorgoskodni, idén robbantani készült, de megint a partvonalon kezdi az évet egy combhajlító sérülésnek köszönhetõen. „Ez nagyon frusztráló! Úgy éreztem jó táborom volt. Erre ez történt. Ez egy olyan dolog, amivel most meg kell birkóznom” – mondta a korábban az NCAA 09 konzoljáték borítóját is díszítõ játékos.

2008-ban lábujj- és vállsérülés hátráltatta a fiatal futót, míg tavaly a bokája rakoncátlankodott. Idén jó lenne, ha egészséges maradna, mert a Raiders hosszú idõ után végre logikus döntéseket hozott az offseason folyamán: a draft is meglepõen jól sikerült, ráadásul aprópénzért megszerezték Jason Campbellt és elküldték JaMarcus Russelt.

McFaddenen egyértelmûen látszik az akarás, de nagyon óvatosan áll a sérüléshez: „Egy ilyen sérülésnél meg kell bizonyosodnod arról, hogy teljesen felépültél, mert a combhajlító sérülés olyan dolog, ami akár egy egész szezonon keresztül rád akaszkodhat.” Amíg a tehetséges RB gyógyulgat Michael Bush, Michael Bennett és Rock Cartwright fut majd a labdával a Fosztogatóknál.

Fordította: Anti Ádám

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások