A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
Polacsek 970*250
Polacsek 300*300

MACLIN ÉS JACKSON STÍLUSOSAN ‘ÜNNEPELT’

finn wellness 640*360

Fotón: Jeremy Maclin WR, Philadelphia Eagles

A Philadelphia igencsak bekezdett sérülések terén, de szerencsére úgy néz ki, a szezonkezdetre mindenki felépül sõt, Jeremy Maclin és DeSean Jackson már most visszatérhettek és ha már a pályán voltak jól össze is szólalkoztak. Azt nem tudni, mi volt a vita tárgya, de a rosszakarók persze azonnal belevízionálták az egész történetbe, hogy Jackson egyszerûen irigy, amiért Maclin zsíros szerzõdést kapott még tavaly rookie-ként, az õ szerzõdését viszont nem vizsgálták fölül a holtszezonban. A feltételezésnek valószínûleg semmi alapja sincs, hiszen Jackson nyugodtan holdout-olhatott volna a tavalyi kiváló szezonja után, ha ennyire meg lenne sértõdve.

Az újságírók próbálták megtudakolni Maclintõl, hogy mi történt, de a fiatal elkapó nem ment bele a részletekbe: „Ez egy edzõtábor. Nincs köztünk rossz viszony. Csak kiadtunk magunkból valamit. Én nem utálom õt, õ nem utál engem. Továbbra is jóban vagyunk. Továbbra is barátok vagyunk. Volt egy kis keveredés de most már minden rendben.”

Ami biztosan kijelenthetõ, hogy a két elkapó nem a rájuk nehezedõ nyomás miatt vitatkozott össze, ugyanis mindketten biztos kezdõnek számítanak: a mögöttük játszó Jason Avant, bár kiváló munkát végez az egész tábor alatt (állítólag még egyetlen passzt sem ejtett el amióta tartanak az edzések) tökéletesen meg van elégedve a third down elkapó szereppel, a többiek pedig egyelõre a rosteren maradásért küzdenek. Sokkal valószínûbb, hogy a két játékos egyszerûen már annyira be van zsongva az offseason végére, hogy akár egymással is képesek összeszólalkozni. Péntektõl szerencsére lesz hol kiélni a fölös agressziót, ugyanis a Jags elleni találkozóval a Sasok számára is megkezdõdik az elõszezon.

Fordította: Anti Ádám

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások