A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
Linea 970*250
Finn wellness 300×300

ABDULLAH BEANIE BORDÁIÉRT IMÁDKOZIK

acapella 640×480

Háromnegyed óra volt hátra a Cards délutáni edzésébõl, amikor Hamza Abdullah safety olyan szerencsétlenül szerelte Beanie Wells-t, hogy az RB nem tudta folytatni a játékot. Ken Whisenhunt nem aggódott az ütközés után, szerinte a védõ csak tette a dolgát, ráadásul kiválóan, a foci ilyen sport. Abdullah ugyanakkor nem volt ilyen nyugodt: „Most nem teszek mást, mint Beanie-re koncentrálok, imádkozom azért, hogy rendben legyen, mert sosem akarok ártani senkinek, fõként nem egy csapattársnak. Valószínûleg nem számított az ütésre én pedig nem vettem ezt észre… Nem akartam elgázolni, pláne nem úgy hogy megsérüljön, ha imádkozom érte, remélhetõleg rendbe jön” – ismételte magát zavarában a játékos.

Wells újonc évében 7 TD szerzett és 4,5 yardos átlagot produkált futásonként, így komoly érvágás lenne a Kardinálispintyeknek, ha nem jönne rendbe a szezonkezdetre.

Fordította: Anti Ádám

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások