A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
Roche 970*250
Linea 300*300

A PÉNZ A LEGJOBB GYÓGYMÓD?

Acapella 640×480

Fotón: Wes Welker WR, New England Patriots

A Yahoo! Sports munkatársának adott interjúban egy magát megnevezni nem kívánó, de NFL-ben játszó barát teregetett ki Wes Welkerrõl: „Szerintem õrült! Új szerzõdést akar és ugye a Patriotsnak ott van Julian Edelman, mint az õ helyettese. Wes helyében nem reménykednék abban, hogy október elõtt visszatérek” – mondta a másik csapatban játszó forrás.

Wes azonban már most tettre kész és minél hamarabb játszani szeretne, saját elmondása szerint csak ez motiválja: „Csak azért vagyok itt, hogy játsszak. Csak az érdekel, hogy a dolgomat elvégezzem, a többi úgyis megy magától. A pályán akarok lenni és a csapatomat gyõzelemhez segíteni. A srácokkal akarok lenni. Nagyon sok idõt ültem bent a rehabon, nagyon unalmas odabent.”

Az árulkodó forrásnak egyébként Welker nyilatkozatán kívül a józanész is ellent mond. Ahhoz ugyanis, hogy Welker szerzõdése egyáltalán szóba kerülhessen, elõbb Brady kontraktusával kell foglalkozni a Hazafiaknak, majd meg kell gyõzõdniük arról, hogy a makacs térdsérülés után a régi Welkert kapták-e vissza. Látható tehát, hogy a dolgok akármennyire is felgyorsulnak, a tárgyalások csak jövõ nyáron lesznek aktuálisak. Viszont ha ez így van, akkor lehet, hogy Welkernek jót tenne még egy kis pihenés, ahelyett, hogy rögtön a dolgok közepébe vág.

Fordította: Anti Ádám

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások