A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
Újház 970*250
Acapella 300×30

TE-GONDOK DALLASBAN

finn wellness 640*360

Fotón: John Phillips TE, Dallas Cowboys

Már az elsõ jelentések is arra utaltak, hogy nem csak egyszerû húzódásról van szó, de amíg az MRI el nem készült, csak sejthetõ volt a térdszalag szakadás. Sajnos a vizsgálatok alapján sejtés beigazolódott, így a másodéves TE az egész szezont kénytelen lesz a gyógyulásnak szentelni.

Phillips nagyon jól játszott a Cincinnati ellen, de már a második elkapásánál érezte, hogy valami nincs rendben a térdével, ennek ellenére a pályán maradt, vesztére: a Bengals DE-jével, Frostee Ruckerrel összecsapva aláfordult a lába.

Amellett, hogy a fiatal játékos számára ez óriási tragédia, a Dallas is nagy gondba került, hiszen Jason Witten mögött senki sem alkalmas a játékra: Scott Sicko, a draftolatlan újonc agyrázkódást szenvedett, a korábbi „No. 2.” Martellus Bennett bokasérüléssel küzd, míg a Phillips helyére beugró Kevin Brock szintén lesérült, neki is a bokája rakoncátlankodik. Sicko hatalmas lehetõséget kaphatott volna, hogy mutasson valamit magából azok után, hogy mivel idén nem kelt el a drafton, egyszer már bejelentette visszavonulását, de még így is az õ visszatérése tûnik a leggyorsabbnak.

Fordította: Anti Ádám

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások