A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
Acapella 970×250
Polacsek 300*300

McDONALD BOCSÁNATOT KÉRT

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Fotón: Brandon McDonald DB, Cleveland Browns

Larry Johnson tudna mesélni arról, hogy egy meggondolatlan twitter bejegyzés micsoda lavinákat tud elindítani, de a játékosok sosem tanulnak mások hibáiból. Igaz, McDonald nem saját kenyéradójának szólt be, de így is nyert a csapatnak egy komoly elbeszélgetést Eric Mangini-vel, aki a social media buktatóiról tartott elõadást játékosainak.

A Cleveland CB-je a múlt hét folyamán nem tudta türtõztetni magát és egy tweet formájában beszólt Terrell Owens-nek a népszerû mikrobloggolós oldalon. A bejegyzést csak eufemizálva és cenzúrázva merem idézni, az eredeti szöveg még ennél is durvább volt: „T.O. a Bengals-ban? Huh, egy újabb kis …, akit a Browns secondary partiba vághat! Gyerünk! Ez igaz!” Nos, véleményem szerint még a T.O.-t nem igazán kedvelõ rajongók sem tudnak napirendre térni a megjegyzésen, mindenesetre a Bengals újdonsült WR-e nem nagyon kapta fel a vizet, mivel még azt sem tudta, ki a komment szerzõje: „Kicsoda? Komolyan nem tudom ki õ? Nem az a Ronald McDonald?” – utalt a népszerû gyorsétterem reklámfigurájaként szolgáló bohócra.

Az ügy végül nem dagadt botránnyá, mivel McDonald hamar belátta, hogy elvetette a sulykot és bocsánatot kért: „Csak egy viccnek indult, aztán ez lett belõle. Tényleg nem akartam semmi rosszat ezzel, rossz döntés volt tõlem. Vállalom a felelõséget és soha többet nem fordul elõ!” A CB ugyanakkor biztosította követõit arról is, hogy a balhé ellenére nem hagyja abba a tweetelést.

Írta: Anti Ádám

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások