A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
Köki 970*250
Stihl 300*300

MÁR KÉT HAZAFI IS KIDÕLT

acapella 640×480

Fotón: Ty Warren DL, New England Patriots

Nick Kaczur sérülésérõl korábban is beszámoltunk, de most kiderült, már Ty Warren sem tudja látogatni az edzéseket. A hír komolyságát jelzi, hogy a vezetõedzõ újságírói kérdések nélkül adott teljes tájékoztatást a két játékos állapotáról, habár végleges orvosi állásfoglalásról továbbra sem tudott beszámolni. Kaczur eredetileg a támadófal jobb oldalán szerepelne, de Mankins holdout-jával balodali guard pozícióban is számítottak rá. A sokoldalú falember hátsérülése akár egész szezonra kivonhatja õt a forgalomból, Warren esetében viszont bizakodóbbak a stáb tagjai.

A korábbi elsõ körös DE-nek a csípõjével vannak problémák, jelenleg még a könnyített edzésmunkától is eltanácsolták, az elsõ edzõmeccset biztosan kihagyja. Belichick-nek nincs szerencséje, a csapat nagy része kisebb-nagyobb sérülésekkel küszködik, egyesek visszatérnek, mások kidõlnek. Remélhetõleg a következõ hétre már világossá válik, kire számíthat a szezonban és kire nem.

Ha Warren sérülése komolyabbnak bizonyul és a szezonkezdetre sem épül fel, Belichick a Gerard Warren, Myron Pryor, Mike Wright, Damione Lewis kvartettbõl kereshet helyettest, de a kétszeres Super Bowl gyõztes játékos pótlása nem lesz egyszerû. Ty Warrent már évek óta sújtják a különbözõ kisebb-nagyobb sérülések, az elmúlt két szezonban összesen hat meccset hagyott ki, utoljára 2007-ben volt 100%-os. Bizakodásra adhat viszont okot, hogy a szerencsétlenül járt defensive endet mindig más testrészével kezelték, így most sem egy veszélyes rásérülésrõl, hanem egy elõzmények nélküli csípõbántalomról van szó.

Fordította: Anti Ádám

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások