A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
Köki 970*250
Vajdapair-hja-300×300

DAWKINS ÉS WESTBROOK ÚJRA EGY CSAPATBAN?

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Fotón: Brian Westbrook RB, szabadügynök

A második évére készülõ Knowshon Moreno és a tavaly Philadelphiából szerzõdtetett Corell Buckhalter is sérülten hagyta el a pályát két héttel ezelõtt, akkor még úgy tûnt, C-Buck sérülése nem komoly. Azóta eltelt kilenc nap és a veterán futó továbbra sem tud edzeni, helyette felkeresett egy hát-specialistát. Moreno szinte biztos, hogy kihagyja a felkészülési meccseket, a nemrég igazolt LenDale White pedig szintén képtelen szerelést ölteni, ráadásul az elsõ négy meccsen eltiltás miatt nem is játszhat.

Denverben már felröppent a pletyka, miszerint Brian Westbrook, a korábbi Eagles-legenda telefonja hamarosan megcsörren és a Broncos végre leszerzõdteti az állástalan kiválóságot. „Mr. Everything” biztosan jól jönne a legjobb elkapóját elengedõ és most futóit is elvesztõ Vadlovaknak, de a vezetõknek azzal is számolni kell, hogy B-West személyében lehet, hogy egy újabb porcelánbabával gazdagodnak, aki hajlamos makacs sérülések begyûjtésére. Ennek ellenére logikus lenne az igazolás, ráadásul így újra összeállhatna a két kiváló ex-philadelphia-i Brian, Westbrook és Dawkins, akiket a Sasok a fiatalitás jegyében csúnyán kitettek, holott bõven lehet még bennük fantázia.

Fordította: Anti Ádám

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások