A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
Becmol 970*250
Heszperidák 300*300

KIWANUKA ISMÉT HÁTUL

Acapella 640×480

Fotón: Mathias Kiwanuka DE-LB, New York Giants

Az ötödik évébe lépõ játékos már második idényét kezdi így, holott pályafutása nagyját a védõfal szélén töltötte (ahol jobban is játszott). A new yorki klub döntése viszont érthetõ, mivel bõven van defensive endjük, míg híján vannak a linebackeröknek. Kiwanuka is teljesen elégedett a szerepével: „(A védelem koordinátora) Perry (Fewel) azt mondta, hogy mindenkit a saját erõsségeinek megfelelõen próbál használni, ami számos különbözõ felállást eredményez majd. De én imádom, hogy a pályán lehetek és meg is teszem a magamét.”

Várakozásaink azonban nem változtak, így továbbra is Kiwanukát várjuk a védõfal Justin Tuckkal ellentétes oldalára, bár „Kiwi” LB-ként való szerepeltetése több lehetõséget nyújtana Osi Umenyiora-nak, valamint Jason Pierre-Paulnak is a pályára lépésre. Érdekességképpen jegyezzük meg, hogy a Giants olyan formációt is kipróbált, amelyben négy end is szerepelt.

Az már biztos, hogy a new yorkiak védelme idén egész más lesz mint eddig, ami – tekintve tavalyi szezonjukat – mindenképpen elõnyükre válhat.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások