A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Roche 970*250
Roche 300*300

A CIRKUSZ ELKEZDÕDÖTT – A PFM jelenti Cantonból

Acapella 640×480

Szilágyi Gábor fotóján: Terrell Owens WR, Cincinnati Bengals

Az elõszezont minden évben a Canton-i Fawcett Stadionban megtartott Hall of Fame Game nyitja. Idén a Cowboys és a Bengals találkozott, hogy ünnepélyesen ezzel a mérkõzéssel kezdõdhessen meg az évad. Itt mutatkozott be elõször Terrell Owens a Bengals színeiben, akit nagy ováció fogadott a lelátó minden pontjáról, ahogy a meccs elõtti köröket rótta. Egy másik problémás ex-Cowboy is debütált a Tigriseknél: a bemelegítés közben az iPad-jét lelkesen babráló Adam „Pacman” Jones májusban igazolt a Cincinnatihez. Dez Bryant is ma mutatkozott volna be, mint Dallas Cowboy, de térd sérülése miatt valószínûleg csak szeptemberben fog játszani, most csak próbálgatta a lábát a szurkolók nagy örömére.

Ritka alkalom, hogy a Hall of Fame meccsen megtelne a 22 ezres stadion, de idén ez is sikerült a jó csapat választással. A Bengals helyi csapatnak minõsül, a Cowboys pedig az egész országban igen népszerû. Ráadásul a tegnapi ceremóniára érkezõ Emmitt Smith rajongók még helyben megnézhetik kedvenc csapatuk jelenlegi sztárjait, mielõtt hazaindulnának.

A Fawcett egyébként a legkisebb stadion ahol NFL meccseket játszanak, és bár minden maximálisan elõ van készítve a profik fogadására, mégiscsak kompromisszumokat kell hoznia mindenkinek, hogy meg lehessen tartani az évi ünnepélyes megnyitást. Az egyik ilyen kompromisszum, hogy a médiát és a boxokban ülõ koordinátorokat, scout-okat és egyéb csapat körüli dolgozókat nem tudják úgy elszeparálni egymástól, ahogy azt a nagy stadionokban szokás. Itt egy kicsit mindenkinek jobban össze kell húznia magát.

A meccs elõtt felavatták az Amerikai Hadsereg 44 új kadétját a pálya közepén és miután a csapatok bevonultak, két sort alkottak és fogadták a tegnap beiktatott hét új Hall of Fame tagot a pályán. Majd a himnusz és a 40 yard széles amerikai zászló kihúzása után jöhetett a szezon elsõ kirúgása.

Mindkét csapat felvonultatta az összes irányítóját a meccs alatt, de a meccs végéig néhány complete passzon és 3 field goal-on kívül senkinek nem sikerült komoly eredményt felmutatnia. A védelmek viszont domináltak. A Bengals védõi öt sack-et , a Cowboys agresszív másodvonalasai négy sack-et, négy turnovert produkáltak. Õk szerezték a Cowboys egyetlen touchdown-ját is az újonc Brandon Sharpe interception-jével, aki késõbb az öltözõben azt nyilatkozta, hogy legutóbb junior college-ban volt része ilyen bravúrban. A Tigrisek az utolsó percekben egy szép visszahordást követõen még tudtak szépíteni egy-egy rövid passzal Darius Hill kezébe.

Owens 18 yardot szerzett a meccsen, bár igaz, nem sok play-ben volt a pályán.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások