A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
M-gel 970-250
Lake11-hja-300×300

KEMÉNY ÖNKRITIKA

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

Fotón: Bill Leavy

„Ez nagyon mély nyomokat hagyott bennem. Két olyan ítéletem is volt az utolsó negyedben, amikor hibáztam. Ezt pedig egy bíró nagyon nehezen tudja megemészteni” – nyilatkozta a 15 szezonban és 2 Super Bowlon szereplõ Leavy. „Mindez rengeteg álmatlan éjszakát okozott nekem, és azóta is folyamatosan ezeken rágódom. Most már úgy megyek a sírba, hogy azt kívánom, bárcsak jobban vezettem volna” – vallotta be a játékvezetõ.

Bár a Seahawks meglehetõsen gyengén játszott a Pittsburgh ellen 21-10-re elvesztett találkozón, a Seattle gyönyörû, 13-3-as szezonnal ajándékozta meg szurkolóit 2005-ben. Azóta ez az elsõ alkalom, hogy Bill Leavy a nyugati parti nagyvárosba látogatott. A bíró néhány kollégája társaságában csütörtökön érkezett Seattle-be, ahol a Seahawks részére tartanak szabályismertetést. Bár az önmarcangoló játékvezetõ konkrétan nem nevezte meg, hogy mely ítéleteivel elégedetlen, de a negyedik negyedben két olyan döntés született, amely kimondottan a Pittsburgh malmára hajtotta a vizet.

A záró játékrész elején a seattle-i tackle, Sean Locklear megmozdulását látták holdingnak egy olyan szituációban, amikor Matt Hasselback jó passzát követõen a Seahawks a Steelers egyyardos vonaláról jöhetett volna. A büntetést követõen Hasselback interceptiont dobott, amely után a pittsburgh-i Ike Taylor ellen bemutatott szerelést rejtélyes módon alacsony blokknak ítélték meg, és 15 yard büntetéssel sújtották a seattle-i gárdát. Ezzel a Pittsburgh a saját 44 yardos vonaláról indíthatta a következõ drive-ot, amelybõl aztán Roethlisbergerék bevitték a mindent eldöntõ touchdownt.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások