A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
Linea 970*250
Linea 300*300

FAVRE ÚJRA

Acapella 640×480

Fotón: Brett Favre QB

„A karjai nagyon erõsek, a kondija remek, de nem tud úgy futni, hogy ne gyötörje kisebb-nagyobb fájdalom. És pont ez a fájdalom az, ami bizonytalanná teszi a jövõjét” – tájékoztatta a sajtó munkatársait Mariucci. A szakértõ a héten már egyszer úgy nyilatkozott, véleménye szerint maga az irányító sem tudja, hogy mi fog történni a következõ hetekben, a bokája hogyan fogja bírni a terhelést.

A visszavonulása körüli felhördülésre Bus Cook, a játékos ügynöke reagált úgy, hogy kizárólag a mûtött bokán múlik a visszatérés. Szükség is volt a közvélemény megnyugtatására azt követõen, hogy Favre állítólag több csapattársának azt üzente sms-ben, hogy befejezte a játékot.

A Vikings edzõtáborában viszonylag csendes a helyzet. A snapek nagy részét Tarvaris Jackson veszi át a centertõl, míg a második számú irányító, Sage Rosenfels is kiveszi a részét a munkából. Rosenfels tavaly nyáron még úgy érkezett a Minnesotához, hogy Jacksonnal vívja majd meg a harcát a kezdõ pozícióért, aztán Favre igazolása keresztül húzta a számításait.

Ugyancsak a Vikings hírei közé tartozik, hogy Percy Harvin (WR), nagymamája halálát követõen hétfõtõl visszatér a gárda edzéseire. Várhatóan Adrian Peterson (RB) is elkezdi emelni az edzésadagját azután, hogy a héten viszonylag sokat mulasztott a térdín-sérülése miatt. „Bár buta dolgot csináltam, és meghúztam a térdem, de most már jól vagyok. Hétfõn készen leszek a munkára” – nyugtatott meg mindenkit a remek running back.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások