A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
Lufi 970*250
Gancia 300*300

A LEGÚJABB HALHATATLANOK

acapella 640×480

Fotón: Barack Obama

Dick LeBeau (egy olyan történetet követõen, ahol Obama elnök beszélt LeBeau-ról): „Amikor hazaértem akkor éjjel, azt gondoltam, ez a legnagyszerûbb dolog az életemben. Az elnök rólam beszélt, és az emberek ennek köszönhetõen megtapsoltak. Úgy véltem, ennél semmi nem lehet nagyobb. De, és most minden tiszteletem az Öné, elnök úr, a ma este egy kicsit felmúlja még azt is.”

John Randle: „Nos, ezt már nem vehetik el tõlem. Itt vagyok, bekerültem.”

Russ Grimm: „Amikor kisgyerek voltam, arra gondoltam, jó lenne az egyetemen futballt játszani. Az egyetem az NFL-rõl álmodoztam. Amikor bekerültem a ligába, a Super Bowlt akartam megnyerni. De arról még csak álmodni sem mertem soha, hogy valaha ide kerülök.”

Rickey Jackson: „Úgy gondolom, a ligának ma összetartásra van szüksége, hogy biztosítsuk a játék jövõjét. Nem engedhetjük kicsúszni a kezeink közül, mert ez egy nagyszerû termék. Ezt most nem lehet abbahagyni. Amikor valami nagyszerû dologra találsz, folytatnod kell tovább.”

Jerry Rice: „Az emberek gyakran meglepõdtek, hogy mennyire kiszámíthatatlan voltam. Sokszor úgy emlegettek, mint újgazdag elkapót. Persze ezzel csak azt érték el, hogy újabb motivációkat szereztek nekem. Mindig azt mondtam magamban: ’Ha eléritek azt, amit én, akkor majd megérdemlitek a pénzt is, amit én keresek.’”

Floyd Little: „Kevés a szó, hogy elmondjam, most mit érzek. Ez a legnagyobb elismerés, amit valaha kaptam. Itt állok, és próbálom felfogni, mit értem el, és hogy ez mennyire fontos. Most minden más elhalványul emellett.”

Emmitt Smith (Daryl Johnstonnak üzenve): „Te vagy számomra a világ. Nem csak azért, mert együtt játszottunk, hanem mert rengeteg áldozatot hoztál értem. Nem pusztán a testedet áldoztad fel értem, de a lelkedet is. Úgy bántál velem, mint ha a testvéred lennék. Nélküled ma biztosan nem lennék itt. Tiszta szívembõl szeretlek, Daryl.”

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások