A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
Perfect Look 970*250
Polacsek 300*300

HOUSHMANDZADEH LABDÁT AKAR

finn wellness 640*360

Fotón: T.J.Houshmandadeh WR, Seattle Seahawks

Ígérete szerint idén sem fogja véka alá rejteni az álláspontját. Szerinte ugyan vannak olyan elkapók, akik szavakkal nem mernek vagy akarnak érvényesülni, de õ nem lesz ilyen. „Igenis akarom a labdát. De hát ki szeretne kimaradni a játékból? Ha nem ez a véleményed, az nagyjából annyit tesz, nem szeretnél elõrelépni. Így hát miért ne szeretnék több play-ben pályára lépni? Igenis szeretnék. Ha versenyben akarsz maradni a vetélytársakkal szemben, akkor minél nagyobb részt kell szerezned a támadásokból” – vélekedett Houshmandzadeh.

Majd hozzátette: „Nem csak én szeretnék labdát kapni, de az egész csapattól azt várom, hogy nekik is ilyen igényeik legyenek. E nélkül egyszerûen nem lehet meccseket nyerni. Aztán ha gyõzedelmeskedsz, de közben nincs nálad eleget a játékszer, az még úgy is jó dolog. Ha veszítesz, akkor viszont roppant dühösnek kell lenned. Nem értem azokat a játékosokat, akiknél nem így mûködnek az érzelmek.”

A tavalyi szezonban Cincinnatibõl érkezõ elkapó megítélése szerint nem kapott elég szerepet a Seahawks-ban. „2009-ben azért igazoltam ide, mert egy csomó mindent ígértek nekem. Aztán persze a helyzet teljesen másképpen festett. De ha kell, én kiállok mindenki elé, és elmondom, mit gondolok. Úgy vélem, tavaly jóval kevésbé voltam bevonva a támadóegységbe, mint az korábban a Bengals-nél volt. Pedig Cincinnatiben sokkal több célpontja volt az irányítónak, mint itt, Seattle-ben. Ez számomra egyszerûen felfoghatatlan” – méltatlankodott a receiver.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások