A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
acapella 970×250
Praktiker 300*300

EMMITT, JERRY – KÉT JÓ BARÁT

Acapella 640×480

Fotón: Emmitt Smith és Jerry Jones

„Fantasztikus ajándék ez nekem” – örvendezett Jones. „Az invitálás nagyon profin volt megírva, Emmitt számos személyes dolgot megemlített benne a kapcsolatunkról. A legvégén pedig ott volt a felkérés, hogy kísérjem el a beiktatásra, és prezentáljam õt” – tette hozzá. Persze a Cowboys tulaj olyan gyorsan mondott igent a meghívásra, ahogy csak tudott. Jones már nem rutintalan résztvevõje a cantoni ünnepségnek, mivel 2007-ben Michael Irvin is õt vitte magával.

„Ez rengeteget jelent nekem, és rengeteget jelent a Cowboys-nak” – vallotta be a tulajdonos. Bár Jones utólag egyértelmû döntésnek tûnt Smith részérõl, de a korábbi running back elmondta, volt a dallas-i franchise elsõ emberének egy komoly vetélytársa Daryl Johnston személyében. Johnston Smith fullbackje volt 1990 és 1999 között, így több hét tanakodás után volt csak képes döntésre jutni a kísérõt illetõen.

„Végül is Jerry-re szavaztam több okból. Õ adott nekem állást, és tõle kaptam meg azt a lehetõséget, amely aztán az egész életemet gyökeresen megváltoztatta. Õ nyitott nekem ajtót, és õ mutatta meg az utat, hogy azt választhassam, ami igazán én vagyok. Igazából nincs jobb ötletem megköszönni mindazt, amit õ értem tett. Ez az ember rengeteget jelent nekem és az egész családomnak” – nyilatkozta Smith. Amikor a futó visszavonult, egyszer már köszönetet mondott Jones-nak a lehetõségért, amelynek hála „olyan élete volt, amilyet még csak el sem tudott képzelni.” Úgy látszik, 2010-ben jött el az újabb köszönet ideje.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások