A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
Roche 970*250
Acapella 300×30

BRADSHAW BEELÕZ?

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

Fotón: Ahmad Bradshaw RB, New York Giants

Nem lehet nem észrevenni a new yorki gárda edzõtáborában, hogy az elsõ snapet eddig minden nap Bradshaw kapta Jacobs ellenében. Bár tény, hogy Jacobs is az elsõ csapattal tréningezik, de a snapek nagyobbik része az eddigi másodhegedûsnek jut idén nyáron. A gárdán belüli viszonyokat és az érintett játékosok tavalyi teljesítményét ismerõk számára mindez a dolgok természetes rendje, hiszen Jacobs tavaly – az újoncévétõl eltekintve – leggyengébb szezonját produkálta.

„Nem tudom, nem tudjuk” – nyilatkozta az okokról Kevin Gilbride támadókoordinátor. „Brandon tavaly nem volt olyan hatékony, mint ahogy azt megszokhattuk tõle. Azt kell, hogy mondjam, talán a térde a ludas az egészben. Igazából ez az egyetlen dolog, amivel mindez reálisan magyarázható, de ahogy szinte minden, ez a helyzet is több összetevõbõl eredeztethetõ” – tette hozzá a támadás irányításával foglalkozó szakember.

Tom Coughlin fõedzõ is úgy vélekedik, következetesebb teljesítményt szeretne látni Jacobs-tól a jövõben. Vele ellentétben Ahmad Bradshaw annak ellenére rukkol elõ meggyõzõ produkcióval, hogy a holtszezonban több alkalommal is kés alá feküdt. A szakértõk szerint a Giants idei futójátéka csak jobb lehet, mint a tavalyi, és abban minden bizonnyal Jacobs-nak is megtalálják a testhez álló feladatot. Még akkor is, ha az más lesz, mint amit eddig megszokhattunk.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások