A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
Stihl 970*250
Újház 300*300

A JONES-CHILLAR ÜTKÖZET

finn wellness 640*360

Fotón: Brad Jones LB, Geen Bay Packers

Jones a Packers múlt szombati edzésén szenvedett könnyebb hátsérülést, de csütörtökön már a gárda rendelkezésére tudott állni. 2009-ben, az akkor újonc védõ, kihagyni kényszerült az edzõtábor elsõ két hetét, és utána is egy ideig veszélyben volt a helye az 53-as rosterben. „Ez most nem fog olyan sokáig tartani, mint legutóbb, de amíg nem javulsz néhány nap után számottevõen, addig nem vagy benne biztos, hogy mi lesz a sérülés végkifejlete” – mesélte Jones.

Brad Jones idén a Green Bay 3-4-es védelmében a linebacker sor egyik szélén kap helyet a kezdõben, míg a másik külsõ linebacker posztot a szintén másodéves Clay Matthews tölti majd be. Amíg a fiatal játékos nem volt képes teljes értékû munkát végezni, addig Matthews a jobb oldalról átment a balra, míg az õ helyén a veterán Brandon Chillar szerepelt. Amikor Jones visszatért, õ került a jobb szélre, Matthews pedig maradt a bal oldalon.

Azon a bal oldalon, ahol a tavalyi szezon utolsó öt meccsén Jones négy sacket jegyzett. Késõbb több játékos, így Matthews, is pihenõt kapott, ekkor a jobb oldali linebacker pozíciót Brady Poppinga foglalta el. „Ha a bal oldalon játszom, annak is nagyon fogok örülni. Onnan Clay is egy csomó sacket gyûjtött be, remélem, ez nekem is sikerülni fog” – adott hangot a terveinek Jones.

Az esti edzésen az elsõ csapatban Chillar és Matthews szerepelt, míg a második gárdában Jones és Poppinga kapott lehetõséget. Úgy tûnik tehát, hogy a Packers linebackerjei között erõs verseny zajlik. „Minden pozícióban kemény harc folyik a kezdõ posztokért. Nem adjuk azt sem Bradnek, sem Brandonnak. Jelenleg a rotációban látjuk a legtöbb potenciált, és erre õk ketten kiválóan alkalmasak” – nyilatkozta Mike McCarthy fõedzõ.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások