A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
acapella 970×250
acapella 300×300

TUDTAD-E, HOGY…

Acapella 640×480

Tudtad-e, hogy Randle 8 egymást követõ szezon alatt is tíznél több alkalommal vitte földre az ellenfél irányítóját? (Az egyetlen olyan, akinek sikerült felülmúlnia Reggie White volt, 9 egymást követõ szezonnal.)

Tudtad-e, hogy Randle nem csak teljesítményével emelkedett ki csapattársai közül, hanem hangadója is volt a csapatnak? (Innen ered beceneve: Dumagép.)

Tudtad-e, hogy Randle pályafutásának azon 13 éve alatt, amikor kezdõként játszott, csupán egyszer szerepelt olyan csapatban, amelyik negatív mérleggel zárt?

Tudtad-e, hogy Randle-t hat alkalommal választották be a ligaválogatott kezdõcsapatába (1993-1998), valamint 2001-ben az AFC – a Seahawks akkori fõcsoportjának – válogatottjába?

Tudtad-e, hogy Randle egyetlen pontszerzését egy célterületen megszerzett fumble jelentette a Giants elleni, 2001. december 23-i meccsen, mellyel a Seahawks épp a félidõ elõtt át is vette a vezetést?

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások