A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
EfEf 970*250
Heszperidák 300*300

OCHOCINCO BESZÓLT FAVRE-NAK

Acapella 640×480

Fotón: Chad Ochocinco WR, Cincinnati Bengals

A tegnapi nap folyamán Chad Ochocinco a Twitteren fejezte ki nemtetszését a Brett Favre körüli rivaldafény miatt. Mondjuk érthetõ, hogy a nem túl visszahúzódó Ochocinco nehezen tûri, hogy minden sportcsatornán Favre visszavonulásáról vagy visszatérésérõl beszélnek, miközben róla egyetlen szó sem esik. Mégis a legelsõ dolog, ami szembetûnik a Cincinnati elkapójának bejegyzésében nem az, hogy Brett apót egy „figyelemre éhezõ ribanc”-nak nevezi, hanem hogy Terrell Owens-t „Batman”-nek hívja. (Mi a…?)

Na de visszatérve Favre-ra, van abban valami, amit a WR mond. Ugyan az irányító egy élõ legenda, az utóbbi évek huzavonája azért már tényleg kezd sok lenni. A QB tényleg egy Kim Kardashian szintû figyelemre éhes leányzó lenne? Ugyan Favre-nak is megvannak a saját érvei, de azért tudhatná, hogy egy egész futballcsapatot tart kétségek között. Így a Vikings tagjainak sem a legkényelmesebb a következõ szezonra készülni. Egyelõre viszont a „huzavona” folytatódik tovább, tehát Ochocinco csak reménykedhet (és vele együtt egy kicsit mi is), hogy a Favre körüli felhajtásnak hamarosan vége, és akkor újra a Bengals dicsfényben ragyogó 85-ös mezére irányul majd a reflektorfény.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások