A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
Lufi 970*250
Stihl 300*300

IDÉZETEK RANDLE-TÕL, RANDLE-RÕL

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Fotón: John Randle DT

„Valaki mindig beszél a pályán, mondjuk nem folyamatosan. Néhány srác olyan, hogy szól néhány szót az egyik play alatt, aztán a 3. negyedig meg sem szólal. Én viszont nem ilyen vagyok. Állandóan jár a szám. Ha valaki fellök, felállok és azt mondom: Próbáld csak meg újra. Minden play-ben a nyakadon leszek.” (John Randle)

„Kicsit buggyant a srác, ezt mind tudjuk, ráadásul az öltözõben is azt csinálja, amit a pályán. A hangzavar, amit folyamatosan kelt még az edzéseket is zavarja, de életemben nem találkoztam még ennyire vicces sráccal. Jobb kedvre tud deríteni, mint a másik 10 játékos együtt.” (Mike Holmgren, a Seahawks egykori edzõjeként)

„Szerencsés vagyok, hogy elsõ kézbõl tapasztalhattam meg, hogyan is osztja be mindennapjait egy ilyen kaliberû játékos. Egy biztos, iszonyú keményen dolgozik. Minket, a támadófal tagjait is jobbá tett azzal, hogy ellene kellett gyakorolnunk az edzéseken.” (Steve Hutchinson, Minnesota Vikings)

„Sokan csak felesleges nyûgnek tartják az edzéseket, de szerintem a legjobb mód arra, hogy jobbak legyünk. Olyan keményen dolgoztam az edzéseim alatt, hogy a meccseken sokkal egyszerûbb dolgom volt.” (John Randle)

„Igaz, hogy most már csak a tévében, a családdal körülvéve nézem a meccseket, de nagyon élvezem. Keményen játszottam, és mindent kiadtam magamból. Sohasem bántam meg semmit, azt sem, hogy visszavonultam.” (John Randle)

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások