A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
Becmol 970*250
Lufi 300*300

ELLENSÉGBÕL JÓBARÁT

Acapella 640×480

Fotón: John Randle DT és Brett Favre QB

Nem furcsa Brett Favre-t Vikings mezben látnod?

Eléggé szokatlan, mivel õ volt az elsõ számú közellenségünk, most meg a mi oldalunkon áll. Jó pár évébe beletelt mire rájött, hogy a lila jobb, mint a zöld, de ennek ellenére pokolian jó irányító a fickó. Ha valakit a soraink között akartam volna tudni, az Brett Favre lett volna. Azért is volt õ az egyik legnagyobb ellenségem, mert mindannyian tudjuk, milyen küzdeni akarás van benne.

Brett egyszer azt mondta, te voltál a legkeményebb védõ, akivel valaha találkozott a pályán. Abból, amit az imént mondtál arra következtetek, hogy te is hasonló tisztelettel vélekedhetsz róla. Körül tudnád írni rivalizálásotok természetét?

Amikor fenn vagyunk a pályán, megpróbálunk mindent megtenni, hogy gyõzelemhez segítsük a csapatunkat. A liga legtöbb irányítóját már az is megzavarta, ha egyszerûen csak a pályán voltam. Az olyanokat, mint Brett Favre viszont nem lehetett ilyen egyszerûen zavarba hozni. Egymás után szórta a TD-ket, mintha otthon játszana a hátsó kertben. Mindvégig magabiztos tudott maradni.

2003-ban már a Seattle színeiben tértél vissza a Metrodome-ba, tehát nyílván te is átérzed, milyen lehet Favre-nak volt csapata ellen pályára lépni.

Számára azért ez kicsit más. Sokan lesznek, akiknek nem fog tetszeni, hogy Brett a csoport riválishoz igazolt, ugyanakkor tisztelnünk kell azért, amit tett a Green Bay-ért. Mindenesetre érdekes lesz lilában látni a szurkolókat a Lambeau Fielden. Ez ott a legnagyobb szentségtörésnek számít, de én személy szerint imádom a rajongók reakcióit nézni. Irtó viccesek.

Mit gondolsz, beférnél a Vikings jelenlegi védõfalába?

Azt hiszem, a harmadik downokra mennék fel, hogy pihenhessenek a srácok. Ott van Pat és Kevin Williams, a liga két legnagyobb fickója, bár néhány sacket azért biztos össze tudnék szedni.

Ki az õrültebb kettõtök közül? Te, vagy Jared Allen?

Jared Allen határozottan magasabb szintre emelte a játékot. Izgalomba tudja hozni a szurkolókat és energiája az egész stadiont körüllengi.

Még csak 41 éves vagy. Nem érzed úgy néha, hogy még maradhattál volna a pályán, Favre és a többi irányító nyomában?

Elég szokatlan kérdés. Valószínûleg tudtam volna még játszani, de inkább a családom és az egészségem megõrzése mellett döntöttem. Ez a gyorsak és fiatalok sportja. Nehezen hiszem, hogy tudtam volna tartani a versenyt velük.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások