A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
stihl 970×550
EfEf 970*250
Becmol 300×300

DELMAS KÉS ALÁ FEKÜDHET

finn wellness 640*360

Fotón: Louis Delmas S, Detroit Lions

Állítólag a safety a szezonnyitóra már mindenképp bevethetõ állapotban lesz, bár mi azt hallottuk, hogy a csapaton belül is megoszlanak a vélemények a játékos korai visszatérését illetõen. Egyesek ugyanis úgy gondolják, hogy Delmas-nak mûtéti beavatkozásra lesz szüksége ahhoz, hogy helyrehozzák sérülését. Ha viszont most kerítenek sort a mûtétre, az könnyen oda vezethet, hogy Delmas végül képtelen lesz pályára lépni a 2010-es idényben.

Ha a sérülés tényleg komoly, akkor csak Delmas-on és csapatán múlik, hogy mit választanak. Maradnak annál a verziónál, hogy a játékos mûtõasztalra fekszik, vagy reménykednek, hogy folyamatos kezeléssel és egy kis szerencsével kihúzzák a szezon végéig.

Várhatóan a klub is és Delmas is tagadni fogja, hogy szükség lenne mûtétre, bár ebben talán még nagyobb veszély rejlik, ugyanis ha egy sérülést nem kezelnek a neki megfelelõ komolysággal, akkor hosszabb távon súlyosabb problémák elé nézhet nem csak a játékos, de a csapat is.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások