A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
stihl 970×550
Tesa 970*250
Tesa 300*300

CSAPATRÓL CSAPATRA FANTASY SZEMPONTBÓL – Carolina Panthers

finn wellness 640*360

Fotón: Matt Moore QB, Carolina Panthers

Újdonságok

Matt Moore bizalomgerjesztõnek tûnt az öt meccsén, amin kezdett 2009-ben, ezért a Panthers 2010-re is kezdõnek nevezte meg. De a második körös választás, Jimmy Clausen borsot törhet az orra alá és nagy harc lehet köztük a szezon közben. Az újonc elkapók Brandon LaFell és Amanti Edwards sok játékban kaphatnak szerepet.

Játékstílusuk

John Fox mindig is egy elsõdlegesen futóra alapozó vezetõedzõ volt. A Panthers harmadikként végzett az elõzõ két szezonban futás terén és DeAngelo Williams-szel és Jonathan Stewarttal a futók között, valamint két fiatal irányítóval a keretben, a játékfelfogásuk nem fog megváltozni.

Edzõtábori pozícióharcok

Természetesn Moore-t és Clausent kell majd néznünk; Moore-nak a 2009-es sikere és a támadósor ismerete egyelõre elõnyt ad a harcban. A másik nagy küzdelem pedig Dwayne Jarrett és LaFell között lesz a kezdõ WR poszton, a Steve Smith-szel ellenkezõ oldalon.

Ne légy meglepõdve…

… ha Clausen az oldalvonalon kívül marad, tovább, mint azt te gondolnád. John Fox fájdalmasan sokáig hû a kezdõ irányítójához, amint azt Jake Delhomme-nál is láthattuk. Moore úgy tûnik sokáig fog szerephez jutni, és egy nagyobb katasztrófának kell majd a csapaton belül bekövetkeznie, hogy Clausen szerepet kapjon.

Fent és lent

Fent: Jonathan Stewart, az utolsó 3 meccsének statisztikái 2009-ben: 109, 206 és 125 yard.
Lent: Matt Moore, Csak egyszer passzolt 200 yardnál többet tavaly és most Clausennel is meg kell küzdenie.

Legyen kezdõ!

 A negyedik héten a New Orleans ellen. DeAngelo Willams 149 és 178 yardot futott az utolsó két meccsén a New Orleans ellen. Kell ennél több?

Kispadra vele!

Az elsõ héten a New York Giants ellen. Matt Moore 3 touchdownt dobott a tavalyi 41-9-es gyõzelme alkalmával a Giants ellen, a Giants Stadiumban. Idén az új stadionban, egy feljavított védelemmel, úgy néz ki nagyon fel lesznek az ifjú irányítóból készülve.

Fordította: Kocsis Balázs

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások