A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
Újház 970*250
Polacsek 300*300

…ÉS MEGKÖTTETETT

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Fotón: Andre Johnson WR, Houston Texans

A houstoni WR 2016-ig tartó megállapodást írt alá csapatával, amivel a liga legjobban fizetett elkapójává vált. „Nagyon fontos számunkra, hogy Andre-nek egyetlen otthona legyen és az a Texans-nál” – mondta a csapattulajdonos Bob McNair, aki nyilatkozatában a jövõ Hall of Famerének nevezte Johnsont.

A WR köszönetet mondott a klubjának, hogy hajlandóak voltak új szerzõdést kidolgozni számára. Johnson hatalmas megtiszteltetésnek tartja, hogy lehetõsége nyílik majd a Texans színeiben befejezni pályafutását. A kérdésre, hogy milyen az NFL legjobban fizetett elkapójának lenni, Johnson csak ennyit mondott: „Nagyszerû. Ez vitathatatlan.”

A 29 éves játékos az elmúlt két idényben is vezette a ligát elkapásaiból szerzett yardjaival. Tavaly 101 passzt szelídített meg, amibõl 1 569 yardot és 9 TD-t szerzett. Szerzõdését 2008-ban már újratárgyalták, melynek értelmében 2014-ig lett volna a csapatnál és idén 5,8 millió dollárt keresett volna. A Texans egyelõre nem hozta nyilvánosságra Johnson új megállapodásának pénzügyi részleteit. A receiver – hogy kikényszerítse új kontraktusát – májusban nem vett részt a houstoni gárda csapattevékenységein, bár a holtszezon legtöbb eseményén és az edzõtáborban is megjelent.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások