A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
ATENOR23_LAKE11_Banner_970x250_SZZS
Stihl-hja-300×300

TUDTAD-E, HOGY…

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Tudtad-e, hogy Little – akárcsak az akkori játékosok zöme – nem keresett annyit, hogy csak a futballal foglalkozzon? Little például a holtszezonok alatt megfordult a Coors, valamint a Ford gyáraiban is.

Tudtad-e, hogy Little csupán a harmadik Broncos játékos, aki bekerül a Hírességek Csarnokába?

Tudtad-e, hogy McArthur tábornok szerint Little lehetett volna az elsõ afroamerikai tábornok, ha a Syracuse helyett a West Point katonai akadémiát választja?

Tudtad-e, hogy újonc idényében Little volt az egyetlen, aki punt returnbõl TD-t szerzett (ráadásul egy 72 yardosat)?

Tudtad-e, hogy Floyd Little is azon játékosok közé tartozott, akik írtak könyvet? (A „Mesék a Broncos oldalvonalán túlról” címû könyv 2006. augusztusában jelent meg.)

Tudtad-e, hogy Little karrierjének leghosszabb futására az 1970. október 25-én játszott, San Francisco 49ers elleni mérkõzésen került sor, ahol 80 yardon át vitte elõre a labdát? Azon a meccsen összesen 140 yardot gyûjtött és szerzett egy TD-t is.

Tudtad-e, hogy Little elõször azért mondta Ernie Davis-nek, hogy a Syracuse egyetemét választja, mert túl régóta beszélgettek az étterem mosdójában és félt attól, hogy a marhahús, amit rendelt kihûl?

Tudtad-e, hogy Little életét végigkíséri a 44-es szám? Ez volt a mezszáma az egyetemen és a Broncos-nál, a 44. SB elõtt választották be a Hall of Fame-be, 44 tagú a testület, amely errõl döntött. A most beiktatandó LeBeau szintén 44-es számú mezt viselt, Little fia, Marc – aki szombaton a presentere lesz – 44 éves lesz az idén, … és Obama az USA 44. elnöke…

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások