A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
Gancia 970*250
M-gel 300*300

TIGHT ENDEK A PORONDON – 2. rész

acapella 640×480

Fotón: Tony Gonzalez TE, Atlanta Falcons

5. Vernon Davis (San Francisco 49ers)

Davis mindig is egy olyan játékos volt, aki csak árnyéka lehetett volna egy elsõ osztályú TE-nek, de hála Mike Singletary-nek végül olyanná vált, aki maximálisan ki tudja aknázni a képességeit. Épp ezért egy újabb fantasztikus idényt várhatunk tõle.

4. Dallas Clark (Inianapolis Colts)

Clark a valaha látott legjobb route-runner a poszton. A pálya bármely pontjára oda tud érni és Manning a pálya bármely pontján meg is találja.

3. Antonio Gates (San Diego Chargers)

A Chargers vezetõsége jó döntést hozott, amikor – a múlt héten – hosszútávra kötötte magához a tight endet. Gates igazi rémálom lehet az ellenfél védõinek, mivel még ha nem is kap labdát, megnyitja az utat az elkapók elõtt, ráadásul a futásoknál is jól blokkol.

2. Jason Witten (Dallas Cowboys)

Witten a tökéletes porfi. Egyszerûen tudjuk, hogy mire számíthatunk tõle. Szívét-lelkét beleadja minden egyes play-be, és talán épp ezért lett Tony Romo fõ célpontja a 3. kísérleteknél.

1. Tony Gonzalez (Atlanta Falcons)

A legcsekélyebb jel sem mutatkozik arra, hogy valamilyen visszaesést várhatnánk a pozíció nagy öregjétõl. Még mindig Gonzalez az etalon, legyen szó atletikus elkapói képességekrõl, vagy erõs blokkolásokról.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások