A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
Gancia 970*250
Polacsek 300*300

SOSINCS VÉGE – Brett Favre

acapella 640×480

Az ESPN munkatársának sikerült Hattiesburgban szóra bírnia Favre-ot, aki úgy nyilatkozott, hogy még nem adta fel a lehetõségét, hogy játsszon.

Azt is mondta, hogy nem küldött olyan üzenetet a Vikings játékosinak vagy menedzsmentjének, amibõl azt hihették, visszavonult. Nem sokkal az után, hogy Ed Werder beszámolt errõl, kollegája Chris Mortensen homlokegyenest mást tárt a rajongók elé: „Favre küldött néhány olyan üzenetet, mely ahhoz vezetett, hogy azt hihessék, visszavonul.”

Bármit is tartalmazott az a szöveges üzenet, Favre azt mondta, ha tud, játszani fog. Egy nyitott kérdés maradt: vajon tud-e? Bárhogyan is lesz, mint Werder azt leírta, Favre sántít egy kicsit.

Favre ígérte, hogy beszélni fog a Vikings-szel, amikor majd meghozza végsõ döntését de azt nem fedte fel, ez mikor is lesz. Másképpen: Favre legalább még néhány héten át fenntartja a feszültséget a külvilág felé.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások