A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
Praktiker 970*250
Heszperidák 300*300

GRESHAM IS ALÁÍRT

acapella 640×480

Fotón: Jermain Gresham TE, Cincinnati Bengals

A The Cincinnati Enquirer jelentése szerint Gresham 5 éves szerzõdése 15,85 millió dollárt hoz majd a játékosnak, bár az összegbõl mindösszesen 9,5 millió a garantált.

„Jermaine-nel még több választási lehetõség kerül majd a támadóink kezébe” – mondta Bob Bratkowski, a Bengals támadósorának vezére. „Abban az erõs divízióban, amiben vagyunk jól jön még egy fegyver. Úgy játszik, ahogy mi szeretünk játszani, ráadásul amellett hogy jó elkapó, remek blokkjai is vannak. Az utóbbi idõben kevés ilyen tight endet láthattunk.”

Gresham kénytelen volt kihagyni 2009-es szezonját, miután jobb térde mûtétre szorult. A Cincinnati holtszezonbeli edzésein viszont már ott volt. 2008-ban, az Oklahoma színeiben 66 passzt kapott el, melybõl 950 yardot és 14 touchdownt szerzett.

Nolan Nawrocki draft elõzetese szerint a 6’ 5” magas, 261 fontos Gresham „igen atletikus és mozgékony, valamint gyors és nagyon jó kezekkel”, bár „eltarthat egy ideig, míg a playbook mestere lesz.”

Gresham szerzõdtetése mellett a Bengals megvált draftolatlan szabadügynökétõl, Rahim Alemtõl (DE).

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások