A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
Praktiker 970*250
Heszperidák 300*300

BEBIZTOSÍTJA VÉDELMÉT A CARDS

acapella 640×480

Fotón: Aaron Rouse DB, Arizona Cardinals

Az 5’ 11” magas, 240 fontos Togafau – kikerülve a gyakorlócsapatból – tavaly két meccsen is pályára lépett és a védelemben, valamint a speciális egységben is három szerelést gyûjtött be. 2007-ben, mint draftolatlan újonc került Arizonába, majd az edzõtábor alatt szélnek is eresztették. Az Idaho State egykori játékosa ezután az Eagles-höz került, ahol hét mérkõzésen is jelen volt, összesen 9 szereléssel segítve a speciális egységet. Togafaut 2008-ban újra a Cardinals szerzõdtette. Hat alapszakaszbeli meccsükön 5-ször szerelt a védelemben és 11 alkalommal a special teamben, de ott volt a négy playoff meccsen is. Az idei holtszezonban a Titans csapatát is megjárta, de végül ismét visszatért régi klubjához.

Rouse tavaly 14 meccsen lépett pályára és ebbõl 8-szor kezdõként, összesen 60 szereléssel és egy interceptionnel hozzájárulva a Giants védõinek teljesítményéhez. A 6’ 4” magasságú, 227 fontos játékos pályafutásának elsõ két évét a Packers-nél töltötte. A 3. körös safety 27 meccsen lépett pályára a Green Bay színeiben (10-szer kezdõként) és ezalatt összesen 90 szereléssel, továbbá 4 interceptionnel örvendeztette meg szurkolóit.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások