A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
stihl 970×550
Gancia 970*250
Lake11-hja-300×300

TÍZ REAKCIÓ FAVRE-RÓL

Acapella 640×480

A következõkben tíz kommentet osztok meg a tisztelt olvasókkal.

A legtöbb Viking azt mondja, hogy nem hallottak Favre felõl. Jared Allen a következõt mondta: „Még mindig remélem, hogy látni fogjuk õt az elkövetkezõ néhány hétbe. Azonban holnap is felkel a nap és holnap is edzeni fogunk, vele, vagy nélküle”.

A Vikingek tight endje a SportsCenternek a következõt mondta: „Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem voltak erre utaló hírek. Úgy érzem, hogy Favre elvesztése miatt egy kicsit gyengébbek leszünk, de ez nem okozhat nekünk gondot, meg fogjuk oldani”.

Egy névtelenül nyilatkozó Jet: „Felesleges volt eddig húzni az idõt”

Rex Ryan: „Ha az alapszakasz ötödik hetéig sem lép pályára iszonyatosan boldog leszek.”

A legjobb haver, a Packers general managere, Ted Thompson: „Még nem hallottam errõl. Az igazat megvallva valaki mondta az eheti edzésen, de én semmi konkrétat nem tudok.”

Nick Collins, a Green Bay Packers safety-je: „Tudjátok, Brett sosem változik. Majd meglátjuk, rövidesen kiderül”.

Nick Barnertt, Packers LB: „Nem változik a célunk, attól függetlenül, hogy Tarvaris Jackson, Jeffrey Dahmer vagy Norman Bates lesz az irányító. Ugyanúgy fogunk játszani.”

Brian Urlacher, a Chicago Bears linebackere, mikor azt mondták neki, hogy Favre nem fog játszani: „Mármint az edzõtáborban?”

Dorsey Levens, volt csapattárs: „Nagyon meglepõdnék, ha tényleg visszavonulna.”

Mike Shanahan, a ‘Skins vezetõedzõje és gyakorlatilag mindenki más: „Hiszem, ha látom.”

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások