A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_970x90_CM
Gancia 300*300

RICE IDÉZETEK

acapella 640×480

Fotón: Jerry Rice WR

Rice mindig kellõ alázattal viseltetett a sport iránt, tisztelte csapattársait és ellenfeleit is, így azt hiszem, ez az idézet jellemzi õt a legjobban: „Az én szemeim elõtt sosem az lebegett, hogy mit érhetek el a játékban, … számomra az volt a fontos, hogy játszok.” Azonban benne is mûködött a becsvágy: „Ugyanazt akarom, mint Joe Montana, mikor megkapta az MVP elismerést. Elismerést. Reklámokat. És gyakorlatilag minden mást.” Ugyan a San Francisco-ban töltött szezonjai alatt jó pár fiatal társat kapott, õ mindvégig tisztában volt a játék menetével és jól tudta, hogy nem lehet kifogás egy csapat számára, hogy fiatal játékosokból áll: „Nagyon sok fiatal játékos van a csapatban most, és az idõ elteltével õk is megtanulják, amit meg kell tanulni. A következõ szezonban nem lehet az a kifogásunk, hogy túl sok tapasztalatlan ifjonc van a pályán.”

Jól tudta, hogy minden szezon új lehetõség és azt is világosan látta, hogy nem lehet az elõzõ szezonokra alapozni, és ezt nyilatkozataiban többször is kifejtette: „Nagyjából az összes szezonnak úgy vágok neki, hogy hogy nem gondolok az elõzõ évben elért eredményeimre.”

Pályafutása végéhez közeledve a következõt mondta: „Ha úgy érzi az ember, hogy némileg kiégett és nem képes teljes gázon pörögni, akkor ideje annak, hogy abbahagyja amit csinál, különben még megsérül,… én szeretnék a csúcson kiszállni a játékból.” Utólag némi ellentmondást fedezhetünk fel, hiszen ha tartotta volna magát szavaihoz, akkor az Oakland Radiers-ben töltött két szezonja után éreznie kellett volna azt, hogy itt a vége, nem kell tovább erõltetni. Utolsó két szezonjától eltekintve méltán kerül be a Dicsõségek Csarnokába a Rekordok Embere.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások