A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
M-gel 970-250
M-gel 300*300

JOHNSON NEM APRÓZZA EL

finn wellness 640*360

Fotón: Chris Johnson RB, Tennessee Titans

Sokan szerettek volna már megdönthetetlen eredményeket elérni. Eric Dickerson nem volt rá képes, de O.J. Simpson, Barry Sanders, Terrel Davis és Jamal Lewis sem tudott NFL történelmet írni.

Mindez azonban nem zavarja a Tennessee Titans fiatal futóját, aki annyira bízik magában, hogy nagyon messzinek tûnõ célokat tûzött ki maga elé. 2009-ben õ lett a hatodik olyan NFL futó, aki több, mint 2000 yardot futott, de nem elégszik meg ennyivel, még „történelmibb” szerepre vágyik. Akkor éppen lemaradt a Dickerson által felállított rekordról és nem sikerült az MVP címet sem bezsebelnie, de következõ szezonban szeretné a rekordot is megdönteni és a díjat is megszerezni, és ezt nyilatkozataiban meg is ersõsíti: „A célom 2500 yard, de már annak is örülni fogok, ha megdöntöm a rekordot” – mondja Chris Johnson.

2500 yard? Hová tette az eszét ez a gyerek? Persze lehet nagyot mondani (és néha az NFL-ben kell is), de azért némi érzékkel kell ezt is csinálni. Már az is szép teljesítményt ha egy futó 1500 yardot szerez egy szezonban, a 2000 yard pedig egyenesen csodás. De 2500? Tippem szerint közelében nem lesz a 2000 yardnak, nemhogy a 2500-nak. Úgy gondolom, hogy nem fogja megismételni a tavalyi szezonját, az ellenfelek védõi sokkal jobban fognak rá figyelni és nem fogják engedni, hogy odáig „elfajuljon” a helyzet, mint tavaly. Ettõl függetlenül persze sok sikert kívánok neki céljai eléréséhez!

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások