A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
Polacsek 970*250
Köki 300*300

BEPILLANTÁS – AFC Kelet

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Fotón: középen LaDainian Tomlinson RB, New York Jets

New York Jets

A holtszezonban szert tettek LaDainian Tomlinsonra, akit igencsak babusgattak az edzõk, nehogy megsérüljön, de ennek most vége szakadt és ez számára is világossá vált, mikor a csapat újdonsült CB-je Antonio Cromartie olyan keményen ütközött vele, hogy õ is meglepõdött. A RB azonban ezt nem bánja, mert elmondása szerint az ilyen edzések kellõképpen felkészítik õt a szezonra. A Jets védõinek elmondása szerint a futó még nem égett ki teljesen, sõt, ellenkezõleg: úgy játszik, mintha ismét a régi önmaga lenne. Az látottak alapján úgy tûnik, hogy Shonn Green lesz a pályán 3rd down szituációkban.

Buffalo Bills

Nagyon úgy néz ki, hogy Terrence McGee és Leodis McKelvin lesz a két kezdõ cornerback, annak ellenére, hogy a jelenlegi depth charton McKelvin egyelõre Drayton Florence mögött található. Kettejük játszmájának végerdményétõl függõen fog eldõlni a kezdõ CB személye. Florence és McKelvin is szépen játszott az ideni holtszezonban, szép INT-eket szereztek és jól védekeztek a passz ellen. Florence 2009-ben kitûnõen szerepelt nickel backként, míg McKelvin néha-néha a koncentráció hiányát mutatja. Nagy harc lesz kettejük között, gyõzzön a jobbik!

Miami Dolphins

Négy napja folyik a Delfinek edzõtábora és a gárda középsõ linebackere már most sérültként távozott a pályáról. A.J. Edds elszakította térdszalagját így az újoncszezonja azelõtt véget ért, hogy elkezdõdhetett volna. Negyedik körös pickként nagyon nagy szerepet osztottak volna rá, és fõleg 3rd down, passzhelyzetekben küldték volna pályára õt, de most ez a terv kútba esett. Most minden reményük Channing Crowderben van, és remélik, hogy a fejlõdött a tavalyi szezon óta.

New England Patriots

Derrick Burgess, a volt sackmester még mindig Mississippi állambeli otthonában csücsül és Shawn Cable sincs ott az edzéseken. Tully Banty-Cain a jobb oldalon fog játszani, így a mellette lévõ hely még kiadó, a posztért Jermaine Cunningham harcolhat majd. Cunningham egyetemi évei alatt endként játszott, de a Pats-ben külsõ linebackert fognak faragni belõle.

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások