A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
Praktiker 970*250
M-gel 300*300

ÚTILAPUT KÖTÖTTEK EGY RÉZBÕRÛ LÁBÁRA

Acapella 640×480

Fotón: Colt Brennan QB, Washington Redskins

Washington Redskins és a Baltimore Ravens csere értelmében John Beck a Rézbõrûekhez igazolt, ezzel pedig feleslegessé vált a csapat egyik gyengélkedõ irányítója, név szerint Colt Brennan. Beck azért volt kénytelen elhagyni a Hollókat, mert már túl sok QB volt a játékosállományban. Cseréjével ugyanilyen helyzet alakult ki Washingtonban is, de a baltimore-i helyzettõl eltérõen, itt hipp-hopp megoldották ez irányú gondjaikat. Tisztán látja mindenki, hogy a csapat elsõ számú karmestere Donovan McNabb, akit idén szereztek meg a divíziórivális Philadelphia Eagles-tõl, mögött pedig Rex Grossman próbálja meg minél jobban betölteni a másodhegedûs szerepét.

Colt Brennan egy igen ígéretes egyetemi karrieren volt túl, mikor a 2008-as NFL draft során a hatodik körben a Rézbõrûekhez került. A 2009-es elõszezonban ígéretes teljesítményt mutatott a négy meccs során, azonban késõbb már nem tudott meggyõzõ játékot mutatni, így nem is hárult rá komolyabb szerep és soha nem lépett pályára alapszakaszbeli meccseken. Azonban úgy tûnik, hogy Grossman sincs biztonságban, mert Beck minden bizonnyal küzdeni fog vele a második helyért, a Redskins pedig nagyon valószínû, hogy csak két irányítóval fog nekivágni a 2010-es szezonnak.

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások