A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
ATENOR23_LAKE11_Banner_970x250_SZZS
Linea 300*300

REVIS, A KAPZSI

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Fotón: Darrelle Revis CB, New York Jets

A cornerback klasszis évet zárt tavaly, az egyik legjobb defensive backké nõtte ki magát, és ezzel õ is tisztában van. Éppen ezért az idei holtszezonban egyértelmûvé tette a New York Jets számára, hogy õ bizony új szerzõdést akar, ráadásul nem is akármilyet. Régóta húzódik a vita két fél között, de nem haladnak ötrõl a hatra, a Jets pedig igyekszik úgy beállítani Revis-t, mint egy kapzsi játékost. Ennek talán az az oka (bár ezt jelenleg tagadják), hogy Mike Tannenbaum G.M. keze meg van kötve Woody Johnoson tulajdonos által, aki nyilván nem szeretne kilenc számjegyû összeget áldozni a CB-re. Állításuk szerint az ördög a részletekben rejtõzik és nem a pénz hiánya okozza a gondokat: „A problém a teljes kompenzáció mértéke. Ha már sikerült megegyezni pár olyan részletben, mint a garantált pénzösszeg vagy a szerzõdés idõtartama akkor van értelme a többirõl beszélni, de mivel még azokban sem állapodtunk meg, nagyon messze van a dolog vége. Szeretnék leülni vele és tárgyalni, elég rugalmasak vagyunk” – mondta Johnson, a csapat tulajdonosa. A tulaj ismételten kiemelte, hogy hosszú- és rövid távú szerzõdést is felajánlottak Revis-nek, de a védõ egyiket sem fogadta el. Egyes hírek szerint a hosszú távú szerzõdés több, mint százmillió dollárt ért.

„Tizenegy éve vagyok a tulajdonos – mondta Johnson – de még sosem adódott abból gond, hogy nem tudtuk volna kifizetni azt a játékost, akit magunknál akartunk tudni. Végig lehet nézni a listát nyugodtan. Beszélhetünk akár Brett Favre-ról, vagy Mark Sanchez-rõl, de mindig úgy cselekedtünk, hogy az jó legyen a franchise-nak.” Revis holdouton van, és nem úgy tûnik, hogy meg fogja gondolni magát. Kérdés, hogy a csapat védelme meddig tudja majd nélkülözni a cornert. Reméljük hamarosan megoldódik a helyzet és összehoznak egy mindenki számára tetszetõs szerzõdést.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások