A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
Lufi 970*250
Heszperidák 300*300

NINCS L.T., RIVERS AZ ÚJ VEZÉR?

Acapella 640×480

Fotón: Philip Rivers QB, San Diego Chargers

Némileg új éra kezdõdik a San Diego Chargers-nél, ugyanis a holtszezon során távozott a csapattól régi és megbecsült málháslovuk, LaDainian Tomlinson. Ott töltött ideje alatt vitathatatlanul õ volt a Chargers vezéregyénisége, annak ellenére, hogy Philip Rivers-nek, az elsõ számú irányítónak is markáns személyisége van (és nem mellesleg hatalmas szája van, olykor a pálya mellõl osztja az ellenfél játékosait, vagy akár a bírókat).

Tomlinson távozásával megnyílt Rivers elõtt a lehetõség, hogy õ legyen a csapat vezére, és nyilatkozatai alapján úgy érzi, hogy alapvetõen is erre a szerepkörre termett. Nyilatkozataiban nem kíméli korábbi csapattársát, és nem tetszését is jó párszor kinyilvánította már: „Nem tudom, hogy mások hogy érzik, vagy hogyan érezték, de talán megkönnyebbülés volt mindenki számára. Talán úgy tudnám legjobban leírni az érzéseimet, hogy nem kell már többet azon gondolkoznom, hogy mit gondol”.

Itt kétségkívül L.T. távozására és a futó volt szerepkörére utal a QB. Lehet, hogy Rivers néha elveti a sulykot, de kár és felesleges tagadni, hogy L.T.-nek is megvolt a sötét oldala és azzal együtt a rigolyái, melyek néhanapján kicsit bomlasztóan hatottak a Bolts öltözõjében. Rivers az új idõszámításra új séróval is készült, nagyon katonás frizurával állított be edzõtáborra, kérdés, hogy a katonás rendet az öltözõben is meg tudja-e majd tartani.

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások