A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
stihl 970×550
Gancia 970*250
Acapella 300×30

HULLANAK AZ ELSÕ KÖRÖS PICKEK

Acapella 640×480

Fotón: Derrick Morgan DE, Tennessee Titans

Jó hír volt a héten a Titánok számára, hogy végre leszerzõdtették elsõ körös pickjüket, Derrick Morgant, azonban késõbb jött a feketeleves: szerzõdését ugyan aláírta, de a csapattal tartott elsõ edzésen Morgan, a Virginia Tech korábbi sztárjának vádlija megsérült és nem edzhet – legalábbis egyelõre. „Igazán bosszantó. Korábban sosem kellet sérülésekkel megbirkóznom. Életemben sosem hagytam még ki meccset, edzést, semmit.” A Titánok pedig minden bizonnyal nagy hasznát vennék a pályán, ráadásul az újoncoknak is különleges idõszak a mostani.

Korábban hírt adtunk arról, hogy Dez Bryant a ‘Boys újonc elkapója is lesérült, neki több hétig kell majd a pálya mellõl figyelnie társait. Jerry Jones ki is kelt magából pár napja, szerinte túlhajszolják az újoncot, és ez okozta a sérülést.

Végül pedig következzen egy olyan draft pick, aki tavaly kelt el az elsõ kör negyedik helyén: Aaron Curry. A külsõ linebacker a Seattle Seahawks-t erõsíti. Vagyis erõsítené, ha képes lenne rá, ugyanis tegnap egy edzésen összetalálkozott Justin Forsett RB-vel, és utána kénytelen volt lesétálni a pályáról. Fejsérülést szenvedett és azóta sem vett részt egyetlen csapatedzésen sem, pedig õ lenne az egyik kezdõ LB Lofa Tatupu és David Hawthorne mellett (Hill jelenleg a roster alján csücsül a bírósági ügye miatt).

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások