A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
Köki 970*250
Újház 300*300

MEREVÍTÕT MINDENKINEK!

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Fotón: Chan Gailey HC, Buffalo Bills

Chan Gailey vezetõedzõ az összes falembernek kötelezõvé tette a térdmerevítõ használatát az edzõtábor során. Gailey az Associated Press-nek elmondta: „Nem, nem tetszik nekik, de azt hiszem, elég okosak ahhoz, hogy megértsék, miért van erre szükség. Sok volt errefelé a sérülés, így nem voltak túlságosan visszautasítóak.”

Joe D’Alessandris, a támadófal edzõje, és Gailey már 20 évvel ezelõtt is gondoltak erre a megoldásra. „Hiszek benne, mert ismerem, a saját szemeimmel láttam, hogy a játékos meghajlott térdmerevítõvel jött le az edzõpályáról, a lába pedig nem sérült meg. Szóval, tudom, hogy mûködik.”

A játékosok nincsenek elragadtatva az új követelménytõl, még akkor sem, ha tudják, ez az õ javukat szolgálja. Eric Wood guard véleménye: „Ez újabb fél kiló plusz súly mindkét lábon.” Véleményünk szerint csak idõ kérdése, és hamarosan még több csapat be fogja vezetni a térdmerevítõt az edzéseken, még azelõtt, hogy liga a meccsekre is kötelezõvé tenné. Mivel az NFL komolyan mérlegeli az alapszakasz meghosszabbítását, a csapatoknak, és persze a ligának is minden oka megvan arra, hogy a lehetõ legjobban kiiktassa a megelõzhetõ sérüléseket. Ha a merevítõk megóvják a térdet, gondolkodás nélkül be kellene vezetni a falemberek alapfelszerelései közé.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások