A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
M-gel 970-250
Perfect look 300*300

MAWAE CSAK EGY HÍVÁSRA VÁR

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Fotón: Kevin Mawae  C,  Szabadügynök

Mawae, a 16 éves veterán és az NFL Játékosok Szövetségének elnöke azt állítja, Jeff Fisher vezetõedzõ tavasszal ígért neki egy helyet a rosteren. A center most azon tûnõdik, vajon Fisher és Mike Reinfeldt ebben egyetértenek-e: „Jeff áprilisban azt mondta, biztosít számomra egy helyet. Pontosan ezt mondta: „Garantálom neked, hogy lesz egy helyed a rosteren.’ Ezt kétszer is mondta. De nyilván nem Jeff köti a szerzõdéseket. Nagyszerû lenne, ha õk ketten ugyanazt gondolnák, ahelyett, hogy zavaros jeleket küldenének felém.” Mawae felõl Reinfeldt-nél is érdeklõdtek, aki a következõket mondta: „A sérüléseket nem számítva, nem lenne jó ide.”

A holtszezonban a Titans újraszerzõdtette Eugene Amano veterán guardot, áttették a center posztra, a guard pedig Leroy Harris, korábbi cserejátékos lett, így már nincs hely Mawae számára. Fisher megerõsítette, valóban beszélt Mawae-val korábban, állítólag tényleg ígért neki munkát, de más körülmények között. Azt mondta, õ és Reinfeldt igenis egy hullámhosszon vannak, hozzátéve, hogy a csapat az edzõtábor még mindig a fiatal játékosok értékelésével foglalkozik, ez reménysugár lehet Mawae számára. Fisher így nyilatkozott: „Még fel sem vettük a vállvédõket. Bízom benne, hogy ha az értékelés véget ér, esetleg valami baj történik, még mindig nyitva áll majd számára az ajtó.”

Mawae-t a csapat felõl érkezõ kommunikáció hiánya zavarja igazán. Rámutatott, Keith Bulluck, a Titans egykori, a Giants jelenlegi LB-je sem kapott felvilágosítást arról, hogy mi lesz a sorsa, amikor lejár a szerzõdése. Mawae így méltatlankodott: „Ha elmegyek egy céghez állásinterjúra, vagy éppen csak fent vagyok cég listáján, mint esélyes, de nem kapom meg az állást, akkor valaki felhív, és elmondja, köszönik, hogy jelentkeztem, hogy elmentem az interjúra, de más mellett döntöttek. Ez a profi udvariassági forma. Ha valakinek nincsenek eltörve az ujjai, tárcsázni tudja az ügynököm számát, csak 10 számjegybõl áll, és ingyenesen hívható. Szóval mindössze 30 másodpercbe kerülne felhívni õt, és elmondani, mik a tervek. Nem csak az én esetemre igaz ez, hanem a többiekére is. De úgy tûnik, õk más módszerrel dolgoznak.”

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások