A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Polacsek 970*250
Roche 300*300

WHITE TÉTOVÁZIK?

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

Fotón: Pat White QB, Miami Dolphins

Szombaton White megérkezett, de elõtte már legalább egy újság megírta Dél-Floridában, hogy White kihagyja a teljes edzõtábort, és talán a teljes szezont is egy nem futballal kapcsolatos probléma miatt. Aztán White megjelent az edzõtáborban. Késõbb a sajtónak is beszélt a helyzetrõl, és annak ellenére, hogy néhány kérdésre választ adott, még mindig sok a megválaszolatlan.

Az irányító a következõket mondta: „Voltak problémáim, amiket megoldódtak. Ez van, örülök, hogy visszatérhettem ide. Örülök, hogy olyan emberek vannak körülöttem, akik törõdnek másokkal, és örülök, hogy itt vannak a csapattársaim, dolgozunk, és a következõ szintre lépünk.” White viszont nem akart a problémája természetérõl beszélni: „Innentõl kezdve beszélhetünk a futballról, a gondjaim megszûntek, végeztem velük. Visszatértem a futballhoz. Izgatott vagyok, hogy itt lehetek, lelkes vagyok, élvezem a hangulatot.”

Úgy tûnik a találgatások abba az irányba haladnak, hogy White hirtelen elbizonytalanodott NFL-es pályafutását illetõen. Az elsõ éve keményre sikeredett, az i-re a pontot egy agyrázkódás tette fel, amely egy sisak a sisakkal való ütközés eredménye. A másik fejvédõben a Pittsburgh Steelers cornerbackjének, Ike Taylornak a feje volt… A holtszezonban a másodéves irányító azt írta a Twitterjén, inkább baseballozna, mint hogy elkapót neveljenek belõle.

Remekül sikerült fõiskolai pályafutására, és arra alapozva, hogy a Drafton a 2. kör elsõ felében kelt el, White azt hihette, könnyebb dolga lesz az NFL-ben. Sok áldozattal kell rájönnie, ez nem így van. Pályafutása jelenleg egy plafonba ütközik, és ha nem sikerül áttörnie, ami akarat kérdése is, akkor talán tényleg jobban illene hosszú távú terveibe a baseballhoz való visszatérés.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások