A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
Linea 970*250
M-gel 300*300

JERRY JONES TAGADJA, HOGY BESZÓLT AZ EDZÕKNEK

finn wellness 640*360

Fotón: Jerry Jones tulajdonos, Dallas Cowboys

Az üzenet egyszerû. Jones úgy érezte, a Cowboys túlságosan megdolgoztatta az újonc WR-t, aki tavaly szeptember óta nem lépett pályára, mert az NCAA felfüggesztette. A tulajdonos szavait Wade Phillips vezetõedzõt és az edzõi stábot illetõ kritikának is lehet venni, azonban Jones ezt szombaton tagadta. Világossá tette, nem Phillips-et akarta szidalmazni, még ha úgy is tûnt: „Nem kritizálok… csak elemzek, vagy csak próbálkozok vele. Ilyenkor kell leülni mindannyiunknak, és megvizsgálni mindent, amit csinálunk. Meg kell nézni, tehetünk-e valamit a csapat jobb védelmének érdekében, fõleg most, 5-6 héttel a szezonnyitó elõtt.”

Jones megdicsérte Phillips-et, mondva, õ az egyik legjobb, aki edzõtábort vezethet, és vigyáz a játékosaira. Ez így elég üresen kong, hiszen világos, hogy Jones úgy gondolja, az edzõ stáb nem végzett elég jó munkát Bryant megóvása érdekében. Ray Sherman, az elkapók edzõje ezzel nem ért egyet, az esetet „egy furcsaságnak nevezte a sok közül”, és tagadta, hogy túlhajtották volna az újoncot.

A sérülés akkor következett be, amikor Bryant megpróbált elkapni egy passzt, amit Jon Kitna dobott egy kicsit az elkapó mögé. Orlando Scandrick CB ráesett, ekkor – és így – történt a baleset. Bryant szombaton kijelentette, várakozásai szerint a Cowboys szezonnyitójára készen áll majd, amire szeptember 12-én kerül sor Washingtonban.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások