A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
Acapella 970×250
EfEf 300*300

HAYNESWORTH ELPUHULT?

Acapella 640×480

Fotón: Albert Haynesworth DL, Washington Redskins 

Mike Shanahan azt mondta néhány újságírónak, Haynesworth térde bedagadt, egyelõre nem biztos, hogy vasárnap képes lesz-e részt venni az újabb felmérõn. A Redskins defensive tackle-je addig nem edzhet a csapattal, amíg át nem megy a teszt egyik részén. A felmérõ 3 részbõl áll, 3×300 yardot kell futni. Habár nem edzett együtt a töbiekkel, mégis túl fáradt ahhoz, hogy újra megpróbálja. A kérdés a következõ: vajon tényleg ennyire rossza a kondija, vagy pusztán akarat kérdése ez az egész?

Haynesworth szombati pihenõje egy rossz tanács eredménye is lehet. Philip Daniels védõ falember a The Free Lance-Star-nak elõdta véleményét, miszerint minél többször fut neki valaki, a felmérõ egyre nehezebb lesz. Daniels szerint elfárdnak az ember lábai, és nehezen regenerálódik. Ray Wright, a csapat erõnléti edzõje újságírók elõtt cáfolta ezt a mítoszt, de látszólag Haynesworth inkább a csapattársának hisz.

A DT szombaton jelen volt az edzésen, magára öltötte a mezét, és egy Redskins-es kalapot viselt, de csak az oldalvonalról bámészkodott. Ha valaki azon gondolkodna, hogy mégis mennyire nehéz ez a felmérõ, nos, két washingtoni újságíró megpróbálkozott vele. Egyikük elbukott, a másiknak sikerült. De õk minden esetre megpróbálták.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások