A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
Henkel 970*250
Lufi 300*300

DESEAN JACKSON HORDÁGYON

Acapella 640×480

Fotón: DeSean Jakson WR, Philadelphia Eagles 

A Philadelphia Inquirer szerint úgy tûnt, Jackson háta sérült meg, miközben elkapta Kevin Kolb irányító passzát. Lesegítették a pályáról, majd hordágyon vitték be az öltözõbe. Az Eagles késõbb megerõsítette, hogy Jackson háta megsérült, hamarosan újra fogják értékelni a mértékét. Omar Gaither LB a Philadelphia Daily News-nak így nyilatkozott: „Rendben lesz. Nem volt annyira komoly a dolog. Nyilván elõvigyázatosak, de rendben lesz.”

Holott Jackson sérülése elsõ hallásra nem tûnik túl súlyosnak, a harmadéves WR bármilyen huzamos problémája gondot jelentene a Philadelphiának. Amióta Jackson 2008-ban draftolták, az Eagles támadásának egyik fõ fegyverévé vált. Újoncként 62 passzt kapott el, majd tavaly ezt újra végrehajtotta. Azonban az elsõ évében szerzett 2 TD-t tavaly 9-re bõvítette, ráadásul punt visszahordásokban is jeleskedett, 29 kísérletbõl alkalmanként átlagban 15 yardot szerzett. 2009-es statisztikái bejuttatták a Pro Bowl-keretbe, az Eagles pedig a támadócsapat dárdahegyeként számít rá idén, fõleg azok után, hogy Kevin Kolb lett az irányító, Brian Westbrook, a csapat régi futója pedig távozott.

Az Eagles jelenlegi játékosai közül senki nem érhet Jackson nyomába sokoldalúság terén, pedig nem szûkölködnek elkapókban. Jackson, Jeremy Maclin, és Jason Avant mellett ott van Hank Baskett is, aki 2009-ben egy elkapást tudott felmutatni, aztán ott játszik Riley Cooper és Jordan Norwood is, akik a profik között, mérkõzésen még nem kaptak el labdát.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások