A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
stihl 970×550
Gancia 970*250
Lake11-hja-300×300

AKIKRÕL KEVÉS SZÓ ESIK

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

Fotón: D’Brickashaw Ferguson LT, New York Jets

Az értékelésben segít a Sporting News Today listája, amelyet Brian Baldinger egykori támadó falember, az NFL Network jelenlegi éleslátású elemzõje állított össze. Baldinger így rangsorolja az NFL legjobb támadó falembereit:

Tackle-ök

 1. D’Brickashaw Ferguson, LT, Jets: Munkája elvégzése során nem villan túl sokszor, de folyamatosan fejlõdött, egyformán tehetséges a passzvédekezés és a futásblokkolás terén. Mark Sanchez irányító összeteheti a kezeit, amiért a csapat hosszú távra bebiztosította vakoldali tackle-jét.

 2. Joe Thomas, LT, Browns: A Cleveland nem hibáztathatja, amiért néha nem következetes, fõleg passzjáték esetén. Egyre zökkenõmentesebb a játéka. Könnyen lehet, hogy 12 évig kezdõ lesz anélkül, hogy bárki is különösebben felfigyelne rá.

 3. Marcus McNeill, LT, Chargers: Õ védi Philip Rivers irányító vakoldalát, aki tovább tartja magánál a labdát, mint bárki más. Ha McNeill hosszabb ideig marad távol szerzõdése miatt, igencsak ártalmas lehet a San Diego passzjátékára.

 4. Ryan Clady, LT, Broncos: Õ az új típusú OT-k prototípusa egy passz-orientált ligában. Félelmetesen jó sportoló, aki tavaszi, kosárlabdázás közben sérülésébõl gyógyul.

 5. Jon Stinchcomb, RT, Saints: Az All-Pro guarddal, Jahri Evans-szal társulva a New Orleans-ban a legjobb a támadófal jobb oldala.

 6. Andrew Whitworth, LT, Bengals: A Cincinnati talán a vártnál hamarabb megengedheti magának, hogy betegye az ajtót Levi Jones mögött, hiszen Whitworth készen áll, hogy szilárdan védje Carson Palmer irányító vakoldalát.

 7. Michael Roos, LT, Titans: Roos képes kivenni a játékból az ellenfelek legjobb passz-siettetõit, nem számít, hogy a zsebben maradó Kerry Collins, vagy a mozgékony Vince Young áll mögötte. És figyelembe véve, hogy Chris Johnson tavaly 2.000 yardot futott, Roos a futásblokkolásban sem rossz.

 8. Jake Long, LT, Dolphins: Újonc évéhez képest a második szezonja kissé rosszabbul sikerült, de meg van hozzá a munkamorálja és elhatározása, hogy erõs visszatérést láthassunk tõle. Nagy energiával blokkol passz-, és futójáték esetében egyaránt.

 9. David Stewart, RT, Titans: A Tennessee szélsõ falemberei nem kapnak túl sok figyelmet a holtszezonban, de nem is ez a céljuk. Rájuk akkor lehet felfigyelni, amikor az ellenfél fölé magasodnak.

 10. David Diehl, LT, Giants: Neki, és a fal többi tagjának is volt egy kis gondja tavaly a futásblokkolással, de passzvédekezés terén kiemelkedõt nyújtott, miután a guard posztról a fal szélére került.

Guardok

 1. Jahri Evans, RG, Saints: Elképesztõen jó egyensúlyérzéke van, soha nem tudják földre lökni. Ha õt nézzük játszani, könnyûnek tûnik a dolog.

 2. Steve Hutchinson, LG, Vikings: Amióta Minnesotában megtömték a pénztárcáját, a guard poszt egyre vonzóbb lett. Lehet, hogy már nem olyan gyors, mint régebben, de még mindig kiválóan blokkol futójáték esetében.

 3. Logan Mankins, LG, Patriots: Ha húzni kell, abban õ a szakértõ. Az edzõtáborban még nem jelent meg, nélküle visszaesne a fal teljesítménye.

 4. Kris Dielman, LG, Chargers: Nem volt esélye megmutatni, hogy mit tud igazán, hisz a Chargers eltávolodott a futásra kihangsúlyozott játéktól, de ez valószínûleg meg fog változni, hiszen a csapat megszerezte az erõs, erõteljes újonc futót, Ryan Mathews-t.

 5. Harvey Dahl, RG, Falcons: Õ a liga legdurvább falembere, sõt, egyesek szerint alantas a játéka. De ez a durvaság teszi õt ennyire hatékonnyá.

Centerek

 1. Nick Mangold, Jets: Kiváló munkát végez, amikor át kell törni a tömegen, és meg kell blokkolni a linebackeret. Most, hogy a Jets jó idõre magához kötötte D’Brickashaw Fergusont, a vezetõségnek a csapat másik sarokkövérõl is gondoskodnia kellene.

 2. Jeff Saturday, Colts: Folyamatosan távol tartja a védõket Peyton Manning irányítótól, õ hívja a támadófal sémáit, igazi vezér.

 3. Andre Gurode, Cowboys: Hatalmas és atletikus. Kiválóan tör utat a futójátéknak.

 4. Kyle Cook, Bengals: Az õ nevét nem sokan ismerik, de nagyon fontos szerepe volt a Bengals futójátékának tavalyi újraéledésében.

5. Eric Heitmann, 49ers: Mike Singletary vissza akar térni ahhoz a stratégiához, hogy középen is futtassa a labdát, Heitmann pedig elég okos és ügyes ehhez.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások