A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
Praktiker 970*250
Becmol 300×300

NEHEZEBB LESZ VÉDEKEZNI A BENGALS ELLEN?

finn wellness 640*360

Fotón: Chad Ochocinco WR és Terrell Owens WR, Cincinnati Bengals

Jelenleg Terrell Owens egy évre szóló (és 2+2 millió dollárt érõ) szerzõdtetésétõl reméli a tigriscsíkos klub, hogy az ad annyi löketet a csapatnak, amivel passzjátékuk kitart a szezon végéig. A 36. évét taposó WR tavaly 55 passzt kapott el, amibõl 829 yardot szerzett a Buffalo Bills-nek.

A legnyilvánvalóbb kérdés, ami felmerül az az, hogy vajon hogyan osztják szét majd a passzokat az elkapók között egy olyan Bengals támadósorban, aminek esze ágában sincs feladni a futójátékát azért, hogy egy passzgépezetté váljon. Szintén érdekes lehet még az is, hogy vajon a Cincinnati passzjátékát javító szerzemények milyen mértékben kényszerítik majd a csapat ellenfeleit arra, hogy változtassanak a módszeren, amivel eddig védekeztek a Bengals ellen. A Pro Football Weekly tudomása – és az egy éve még a Bengals egyik védelmi asszisztenseként dolgozó személy véleménye – szerint Owens érkezése könnyen rákényszerítheti majd a csapatokat arra, hogy kétszer meggondolják, milyen taktikát alkalmaznak: például feljebb küldik-e valamelyik safety-jüket, hogy levédekezzék a Cincinnati erõs futójátékát, ezzel szabadon hagyva a pálya hátsó részét.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások