A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
Perfect Look 970*250
Acapella 300×30

CSAPATRÓL CSAPATRA FANTASY SZEMPONTBÓL – Atlanta Falcons

acapella 640×480

Fotón: Michael Turner RB, Atlanta Falcons

Újdonságok

A Falcons legnagyobb offseasonbeli szerzeménye Dunta Robinson volt, aki javíthat a passzvédekezésen, amiben 28.-ként fejezte be a tavalyi szezont a csapat. Támadó poszton a legnagyobb megemlítendõ változás a slot elkapó, Harry Douglas visszatérése. Õ újabb fegyvere lehet Matt Ryannek.

Játékstílusuk

2008-ban, Michael Turner elsõ atlantai szezonjában a Falcons másodikként végzett a futás területén, 35 labdacipelést átlagolva 27 passzkísérlettel szemben. Turner tavalyi botladozása miatt a támadósor átalakult passzolóvá, 36,6 passzt megkísérelve meccsenként 28-cal szemben. Figyelj erre a támadósorra, ami jobban fog hasonlítani idén a 2008-asra.

Edzõtábori pozícióharcok

Jason Snelling 613 yardott futott a tavalyi szezonban, 147-et a 17. héten a Tampa Bay ellen. Õ és Jerious Norwood fognak a második számú futó helyért küzdeni az edzõtáborban. A másik harc pedig Matt Bryant és Steven Hauschka között zajlik majd a rúgó pozícióért.

Ne légy meglepõdve…

…ha Tony Gonzalez továbbra is magas szinten fog játszani 34 évesen. Még ha tavaly az elkapásai 96-ról 83-ra estek vissza a tavalyi szezonban, 6 touchdown elkapást jegyeztek a neve mellé és csak egy meccset hiányzott tíz szezon alatt. Még mindig Matt Ryan opciója Roddy White mögött, ezzel õ egy nagyon értékes fantasy tight end lehet.

Fent és lent

Fent Michael Turner. A Falcons egy sokkal jobb csapat, ha Turner több labdát kap. Lent Michel Jenkins. A touchdownjai csökkentek minden évben, 2009-re egyetlen egy darabra.

Legyen kezdõ!

Michael Turnert az ötödik héten, a Cleveland ellen. A Cleveland 28. volt az NFL-ben a futás ellen 2009-ben és 180 yardot futott ellenük Adrian Peterson a szezonnyitón. A teljesen felépült Turner ellenük idén egy feltétlen kezdõjátékos.

Kispadra vele!

Matt Ryant a tizennegyedik héten, a Carolina ellen. Egyik kirándulása sem sikerült jól Ryannek az eddigi két Carolinai kirándulásából. 2008-ban 21 passzt adott 158 yardért, pontszerzés nélkül. 2009ben három (!) interceptiont dobott a Falcons veresége során.

Fordította: Kocsis Balázs

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások