A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
Köki 970*250
Polacsek 300*300

ATLANTÁBAN SEM TÉTLENKEDNEK

Acapella 640×480

Fotón: Sean Weatherspoon LB, Atlanta Falcons

Ezzel az igazolással, az edzõtábor kezdetéig a Falcons mind a hét újonca aláírta szerzõdését és ott lesz a training campen.

A 187 cm magas és 91 kg súlyú Weatherspoon 413 szerelést gyûjtött egyetemi évei alatt, amelybõl 240-et hajtott végre egyedül. Emellett 43,5 szerelése jelentett negatív yardokat az ellenfélnek. A Missouri játékosa 17 passzvédekezésén kívül 4 alkalommal kapta el a labdát, amit kétszer egészen a célterületig vitt. Az LB továbbá 12,5 sackkel és 5 kierõszakolt fumble-lel büszkélkedhet. Az 53 meccsen pályára lépõ Weatherspoon a 3. olyan játékos lett egyetemének történetében, aki három éven át is vezette csapata szerelési ranglistáját.

Szenior évében csapatkapitánnyá választották és bekerült a Butkus Díj finalistái közé, de közel jutott a Lombardi Díj, valamint a Lott Trófea elnyeréséhez is. Utolsó éve alatt csapata mind a 13 mérkõzésén ott volt, nem kevesebb mint 111 szerelést, egy interceptiont és 4,5 sacket felmutatva. A végzõs Weatherspoont beválasztották az összamerikai válogatott cserecsapatába is.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások