A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
Henkel 970*250
Praktiker 300*300

ÚJABB ELSÕ KÖRÖST SZERZÕDTETTEK

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Fotón: Rolando McClain LB, Oakland Raiders

Az illetõt az Oakland Raiders draftolta a nyolcadik helyen és Rolando McClain névre hallgat. Az ESPN munkatársa, Adam Schefter híradása szerint az újonc linebacker szerzõdése 40 millió dollárt ér, melybõl négy év alatt összesen 23 milliót kap meg garantáltan. Ez egy elég szép summa egy olyan középsõ linbacker számára, aki még egyetlen egy NFL edzésen sem vett még részt életében, ráadásul olyan idõkben kapott egy zsíros szerzõdést, mikor több csapat is vonakodik megfizetni olyan játékosokat, akik már letettek valamit az asztalra.

Ez talán jelzi, hogy mennyire számítanak McCalinre Oaklandben, azonban a TOP10 pickek szerzõdéseirõl szóló hírek általában pontosan jelennek meg a médiában, de ne lepõdjünk meg nagyon ha a Raiders mégis azt fogja késõbb mondani, hogy az elõbb említett számok nem állják meg a helyüket – ugyanis nem ez lenne az elsõ eset. Korábban Javon Walker szerzõdtetése után már egyszer megpróbálták meghúzni ezt a manõvert, de nem igazán jött be, hiszen kiderült, hogy csak elterelõ hadmûveletrõl van szó. Tehát ha a hír igaz, akkor a McClain-féle szerzõdés számai helyénvalóak, akkor a MLB 4 millió dollárral többet kap garantáltan évente, mint a 2009-es Draft nyolcadik pickje, Eugene Monroe (OLT).

Azonban az ördög mindig a részletekben rejtõzik – nincs ez másképp most sem. Például az egyszeri szerzõdési bónusz, mely a valódi játékidõre apellál, nem mindig garantált pénzösszeg. Hiszen, ha az illetõ nem tölt elég idõt a pályára (rookie-ként a szezon 35%-át, késõbb 45%-át kell a füvön tölteni), akkor nem kapja meg az összeget. Ilyenre is akad példa, Kellen Winslow, TE például sosem kapta meg ezt az egyszeri garantált összeget.

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások