A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
Becmol 970*250
Tesa 300*300

TÚL A HARMADIK X-EN

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Fotón.:David Tyree WR, New York Giants

A wide receiver eléggé szürke karriert töltött a Giants-ben, így legtöbben a 42. Super Bowlban nyújtott teljesítményére emlékeznek. Bár az alapszakasz során csak négy passzt kapott el Eli Manningtõl, a döntõben olyan elkapást mutatott be, mellyel örökre beírta magát az NFL történelmébe. Steve Sabol, az NFL Films munkatársa a következõ szavakkal jellemezte a playt: „minden idõk legjobb playe, melyet Super Bowl-ban láthattunk”. Az emlegetett döntõ után a WR-nek továbbra sem sikerült jó teljesítményt nyújtania, így karrierje sem vett jó irányt.

Tyree hat szezont töltött el a profik között, karrierjét az Óriásoknál kezdte. A New York Giants a 2003-mas draft hatodik körében, a 211. összesített helyen draftolta õt, és egészen 2007-ig ott játszott. A 2008-as szezont kihagyta, tavaly pedig a Baltimore Ravens-ben láthattuk õt játszani. Karrierje során 83 találkozón vett részt, de csak 5 alkalommal volt a kezdõ csapatban. 650 yardot szerzett, legsikeresebb éve (szerzett yardok tekintetében) rookie szezonja volt, ekkor 211 yardot szerzett. Hat szezonja alatt mindösszesen 4 TD-t szerzett. További terveirõl nem tudunk többet, valószínûleg végleg felhagy a profi futballal.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások