A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
M-gel 970-250
Gancia 300*300

GATES MEGKAPTA AMI JÁR

finn wellness 640*360

Fotón: Antonio Gates TE, San Diego Chargers

Itt volt a legfõbb ideje, hogy a San Diego Chargers bebiztosítsa a TE posztot és ezzel ott tartsa a liga egyik – ha nem a legjobb – tight endjét, Antonio Gates-t. A játékos elévülhetetlen érdemeket szerzett a csapatnál és kiemelkedõ szerepet kap szinte minden meccsen, ezt pedig jutalmazta a Bolts, hiszen a Nemzeti Futball Liga történelmének legnagyobb TE szerzõdését kapta meg Gates.

A szerzõdés értelmében a tight end a 2015-ös szezon végéig a Chargers tagja marad, és az addig tartó idõszak alatt évenként 7,235 millió dollárt tehet majd zsebre, a papír pedig 20,4 millió dollárt garantál. A korábban kosárlabdázó Gates eddig hat Pro Bowlon vett részt, és három alkalommal volt All Pro. 2004-ben lett elsõ számú TE és azóta 9,5 touchdown/szezon átlagot ért el, ami meg kell valljuk, csúcsteljesítmény egy tight endtõl.

„Nagyon szerencsés vagyok, hogy profi pályafutásomat végig egy csapatnál tölthetem. Mindig jó érzés, ha a dolgok jól alakulnak. A célunk pedig a bajnokság megnyerése. Mindannyian emberek vagyunk és néha minden igyekezetünk ellenére könnyen elveszthetjük szemünk elõl a célt. Nagyszerû dolog, hogyha teszed, amit tenni kell és kellõen összpontosítasz” – mondta Gates a csapat által kiadott nyilatkozatában.

Ez mind szép, és nagyszerû, de a Chargers-nek van még három olyan játékosa, akikkel kezdeni kell valamit, ha bármit is el akarnak érni a szezonban. McNeill-re az offenzív falban lenne nagy szükség, hiszen õ védené Philip Rivers vakoldalát, Vincent Jackson pedig kitûnõ célpontot nyújtana a QB-nek. Valamint ott van még Shawne Merriman, akinek utóbbi években nem nagyon ment a játék, és az idei holtszezonban felajánlott tendert, mely nagyjából 3 millió dollárt ért, sem írta alá. Gates szerzõdésével talán beindult valamit a Chargers-nél, de biztos, hogy nem fogják elkapkodni a dolgot.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások